Pakettiautot

Pakettiauto alk. 45€ / 3 hrs!

Lacara on paras paikka pakettiauton vuokraukseen Helsingissä. Tarvitsetpa muuttoauton tai siirtää tavaraa paikasta toiseen, meiltä löytyy pakettiauto vuokralle joka tarpeeseen.

Lacara tarjoaa pakettiautoja vuokralle jokaiseen tarpeeseen. Normaalikokoinen pakettiauto (n. 7,5m3 tavaratila) Peugeot Boxer ja Ford Transit -mallisia .

Isoja pakettiautoja (n. 11m3 tavaratila) ovat esim. Fort Transit ja Citroên Jumper. Peruspakettiautojen tavaratilan pituus on n. 2.2-2,4 metriä ja isojen pakettiautojen tavaratilan pituus on n. 3-3,3 metriä.

Näiden pakettiautojen ajamiseen B-ajokortti. Koska tavaroita siirrettäessä joskus sattuu ja tapahtuu, suosittelemme vakuutuksen omavastuun pienentämistä pakettiauton vuokrauksessa 650 euroon vain 15 eurolla/vuorokausi. Se on pieni hinta mielenrauhasta.

Edullisten hintojen ohella pakettiauton vuokraus Lacaralta on helppoa, sillä toimipisteemme sijaitsee Hämeentiellä hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä Hakaniemen toria.
Soita meille tai täytä vasemmalla oleva tiedustelulomake saadaksesi edullisen tarjouksen pakettiauton vuokrauksesta Helsingissä.