Stadilaisen rento Lacara

Autovuokraamo Lacara on suomalainen, yksityinen perheyritys, joka on tarjonnut luotettavaa ja palvelevaa autonvuokrausta Helsingissä jo vuodesta 1964 lähtien.

Perinteet velvoittavat perheyritystämme ja nyt jo kolmannessa sukupolvessa haluamme palvella asiakkaitamme tutulla, hyväksi havaitulla tavalla – asiakasta kuunnellen ja heidän toiveitansa toteuttaen rennolla stadilaisella tyylillä.

Tarjoamme vuokralle laadukkaat henkilöautot, citymaasturit, farmariautot, tila-autot sekä pienoisbussit kaupunkiajoon ja pidemmille reissuille. Muuttoihin ja tavarankuljetukseen tarjoamme pakettiautovuokrausta Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella tunniksi, päiväksi, viikoksi tai vaikka kuukausiksi! Meiltä löytyy vuokra-auto siis kaikenlaisiin tarpeisiin!

Toimipisteemme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä aivan Helsingin sydämessä, Hakaniementorin kupeessa, Hotel Hilton Helsinki Strandin tiloissa, osoitteessa John Stenbergin ranta 4, 00530 Helsinki. Toimitamme myös vuokra-autot hotelleihin Helsingissä ja noudamme ne vuokra-ajan päätyttyä veloituksetta. Luonnollisesti palvelumme käsittää myös Helsinki-Vantaan lentokentän toimitukset ja noudot.

Autonvuokraus onnistuu kätevästi nettivarauspalvelustamme, mutta mikäli et löydä etsimääsi on puhelinpalvelumme avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Voit siis soittaa meille milloin tahansa numeroon +3589719062! Pitkäaikaisvuokrauksissa ja leasing-palveluissa autamme mielellämme sähköpostitse info@lacara.net tai yhteydenottolomakkeen kautta!

Kun valitset autovuokraamo Lacaran, valitset kotimaisen perheyrityksen. Takaamme sinulle stadilaisen rennon ja laadukkaan palvelun, siistit vuokra-autot sekä edulliset hinnat.

Jo yli 60 vuoden kokemuksella haluamme toivottaa teidät bulisti tervetulleeksi asiakkaaksemme!

Terveisin,
Timo & Kia Lacaralta