Kun valitset autovuokraamo Lacaran, valitset kotimaisen perheyrityksen vuosikymmenten kokemuksella. Takaamme sinulle stadilaisen rennon ja laadukkaan palvelun, siistit ja laadukkaat autot sekä edulliset hinnat.

  
Edulliset hinnat

Meiltä löydät laadukkaat vuokra-autot edulliseen hintaan.

Turvallinen varaus

Voit varata auton huoletta turvallisen online-varausjärjestelmämme kautta.

Laadukkaat autot

Valitsemme kalustoomme vain laadukkaimmat merkit ja mallit.

Joustavat vuokrausajat

Voit vuokrata auton tunniksi, päiväksi, viikoksi tai vaikka kuukausiksi!

Miksi valita autovuokraamo Lacara?

Laadukkaat ja siistit vuokra-autot: Tarjoamme laajan valikoiman uusia ja hyvin hoidettuja vuokra-autoja eri kokoluokissa, joista varmasti löydämme juuri tarpeisiisi sopivan auton. Tutustu henkilöautovalikoimaamme täältä!

Kilpailukykyiset hinnat: Autonvuokraus Lacaralla on edullista ja löydät varausjärjestelmästämme usein myös erikoistarjouksia.

Asiakaslähtöinen palvelu: Asiakastyytyväisyys on meille erityisen tärkeää. Autamme sinua kaikissa vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä ja tarpeissa. Tavoitat meidät vuorokauden ympäri verkossa, puhelimitse, sosiaalisessa mediassa sekä sähköpostitse.

Joustavuus: Tarjoamme joustavat vuokrausehdot ja mahdollisuuden pitkiin tai lyhyisiin vuokrausaikoihin. Jos sinulla herää kysymyksiä vuokrausehtoihin liittyen, autamme mielellämme!

Etsitpä sitten kompaktia kaupunkiautoa, tilavaa perheautoa tai pakettiautoa muuttoa varten, Lacaran valikoimassa on juuri tarpeisiisi sopiva vaihtoehto. Henkilöautovalikoimamme tarjoaa vaihtoehtoja niin budjettitietoisille matkailijoille kuin niille, jotka arvostavat lisämukavuuksia ja tyylikästä ajokokemusta. Jos et löydä etsimääsi valikoimastamme, olethan meihin yhteydessä!

Varaa edullinen vuokra-auto kätevästi varausjärjelmästämme kautta, puhelimitse, sähköpostitse tai hotellisi vastaanotosta. Puhelinpalvelumme on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Voit siis soittaa meille milloin tahansa numeroon +3589719062!

Voit noutaa vuokra-autosi suoraan toimistoltamme Helsingin Hakaniemestä, hyvien kulkuyhteyksien päästä. Toimipisteemme sijaitsee Hotel Hilton Helsinki Strandissa, osoitteessa John Stenbergin ranta 4, 00530 Helsinki.